Texpanel® – Printer.bg
Industrial Wood
август 28, 2023
Circular Breeze
януари 15, 2024

Texpanel®

 

TEXPANEL® представлява иновативна комбинация между издръжливостта и лекотата на алуминиевите профили и гъвкавостта на текстила. Тази система преоткрива стандартните рамки, като предлага уникален и модерен начин за презентация на вашия бизнес или интериор.

Забравете за тежките и груби рамки, които пречат на визията. TEXPANEL® не само предлага естетика и функционалност, но също така предоставя и изключителна лекота на монтаж. Благодарение на интуитивната си конструкция, рамката може да бъде сглобена без усилия дори от хора без предишен опит или специални инструменти.

Това са някои от предимствата на TEXPANEL®:

Многофункционален: Отлично решение не само за рекламни и информационни пана, но и като стилни разделители на пространства, декоративни дисплеи или изложбени щандове.

Лек и изтънчен дизайн: Без излишни детайли, рамката е почти невидима, което позволява изображението да изпъква.

Економичен: TEXPANEL® е идеалната инвестиция за места, които изискват чести смени на изображения, като търговски обекти или изложбени зали.

Лесен за транспортиране: В разглобен вид, системата заема минимално пространство, което улеснява транспортирането и съхранението.

Персонализация: Възможността за задно осветяване добавя допълнителна динамика на вашия дизайн и усилва визуалния ефект.

Независимо дали искате да представите нов продукт, да разнообразите интериора или да създадете стилна зона в търговско пространство, TEXPANEL® може да ви помогне да реализирате визията си с перфекция.
 

Реализирани проекти