Print-On-Demand
за вашият бизнес,
реклама и интериор

Добре дошли в Printer.bg – Специалистите в печата!

Създадена през 1998 г., Printer.bg започва своето пътуване като скромно начинание за ситопечат, специализирано в рекламни стоки, тениски и знамена. Докато ветровете на промяната въвеждаха дигиталната ера, ние се развивахме с нея. Нашата безмилостна страст към иновациите ни накара да прегърнем и защитим усъвършенствани техники за печат, специално създадени както за външна, така и за вътрешна реклама.

Нашата отдаденост на занаята се отразява в постоянните ни инвестиции в авангардно индустриално оборудване, което ни позволява да работим умело с материали като винил, фолио, мрежа и текстил. От проектирането на завладяващи билбордове и банери до изработването на уникални решения за брандиране на автомобили и знамена с най-високо качество, нашето портфолио е толкова разнообразно, колкото и впечатляващо.

Зад безбройните ни постижения стои нашият примерен екип. Макар и компактен, всеки член е изпълнен с талант, отдаденост и споделена визия. Заедно ние непрекъснато се изправяме пред нови предизвикателства, поставяйки нови стандарти за индустрията.

Влезте в света на Printer.bg. Независимо дали си представяте грандиозна реклама, шикозно преобразяване на интериора или произведение по поръчка, ние сме тук, за да превърнем мечтите ви в осезаема реалност.

 

Каво е Print-on-Demand?

 

Принтирането с нас е лесно

 

Ползи от Print on Demand

 

Свържете се с нас още сега!