Галерия


 

Вдъхновение и креативност – тези две думи най-добре описват съдържанието на нашата галерия. Всеки проект, всеки дизайн и всеки продукт, които ще откриете тук, е резултат от страстта ни към висококачествените услуги и желанието ни да задоволим вкуса на всеки клиент. Нашата галерия е мост между вашия визионерски дух и нашите решения. Тя е мястото, където може да разгледате разнообразието от реализирани проекти, които ни правят горди и отразяват качеството на работата ни. От впечатляващи графични дизайни, през иновативни рекламни материали, до модерни интериорни решения – всичко е под ръка, за да получите ясна представа за възможностите, които предлагаме. Поканете въображението си на разходка в света на цветовете, текстурите и идеите. Позволете на нашата галерия да бъде вашата платформа за вдъхновение и стартова точка към следващия ви успешен проект. Очакваме ви с нетърпение да споделите вашите идеи и заедно да превърнем визията ви в реалност.

Радваме се да ви представим нашата последна реализация: специално изработени текстили възглавници в легендарният Kite Bar на къмпинг Градина. Нашите дизайни допълват перфектно морската обстановка и гарантират неповторима атмосфера за посетителите.

С удоволствие можем да споделим, че бяхме отговорни за изработката на флаговете за специалното събитие с подкрепата на "Smirnoff" и "Gordon's". Нашият качествен продукт допринесе за ярката и незабравима атмосфера на събитието!

Имахме честта да създадем впечатляващ декор за световноизвестния мюзикъл "котки" във Варненската държавна опера. Нашият дизайн и изпълнение обогатиха сценичната атмосфера, добавяйки магия и живот на представленията и допринасяйки за незабравимото преживяване на аудиторията.

Гордеем се, че бяхме избрани да създадем флаговете за нов магазин от веригата "Зора". Нашите висококачествени изделия допринесоха за празничната атмосфера на откриването!

С голямо удоволствие разработихме огромно знаме, с размери 10х10м, за верните фенове на футболния клуб "Нефтохимик-Бургас". Нашето творение отразява страстта и предаността, която всеки привърженик на тима излъчва, като същевременно подчертава идентичността и духа на клуба.

Благодарение на нашата иновативна технология, успяхме да създадем персонализирана подложка за йога, с уникално изписано име на клиента. Така всяка йога практика става още по-особена и индивидуална.

За последното грандиозно офроуд състезание Рали Бреслау, нашето ателие създаде уникални флагове, които добавиха цвят и динамизъм към атмосферата. Всеки флаг беше изработен с прецизност, отражавайки духа и енергията на състезанието.

Когато става дума за водни приключения, ние предлагаме оптималното решение - нашите специализирани текстилни материали за парашути за водни спортове. Съчетаващи в себе си издръжливост и лекота, те осигуряват стабилност и контрол по време на екстремни водни изпитания. Нека всяка вълна да е изпълнена с адреналин и увереност!

Изработихме иновативен светещ Texpanel с размери 6х3 м, и странично демируемо засветяване, за Decathlon, осигурявайки забележителна визуална привлекателност и акцент в търговското пространство на марката.

Отразявайки индивидуалността и стиловите предпочитания на нашия клиент, ние създадохме уникална подложка за мишка, която съчетава функционалност с дизайн. Всеки детайл беше изработен по поръчка за да отговори на конкретните желания и очаквания на поръчителя.

Създадохме текстилни решения за плажно заведение с реклама на "Beefeater", комбинирайки елегантност и функционалност, докато посетителите се наслаждават на морския бриз.

Изработихме уникални рекламни флагове за марката "RiceUp", които излъчват енергията и визията на този модерен бранд.

Създадохме тази дамаска със страст и креативност, като внимателно изобразихме най-забавните и емблематични сцени от комикс света. Всяка линия и цветове носят със себе си духа на комиксите, правейки тази дамаска истинска находка за всеки комикс фен.

Горди сме да ви представим нашия проект - Мега Флаг на бензиностанцията Gazprom, който създадохме с голямо удоволствие. Нека ви вдъхновим с уникалната ни работа и ви помогнем да видите света през нашата призма!