Самозалепващ тапет Gekkotex – Printer.bg
Самозалепващо PVC фолио
август 17, 2023
Традиционен тапет
август 19, 2023

Тапет самозалепващ Gekkotex

 

Gekkotex представлява нова глава в света на стенната графика, като предлага иновативно решение за преобразяване на интериорното пространство. Съчетавайки изключително качество на материала с революционната лепилна формула, този тапет наистина революционизира начина, по който гледаме на дизайна на стени.

С Gekkotex, всеки – професионал или начинаещ, може да преобрази помещението си без усилия. Без значение дали става въпрос за реновиране на дома, офиса или търговското пространство, тапетът предлага гъвкавост и лесен монтаж.

• Материалът с ширина до 150 см е идеален за покриване на големи площи или за детайлни графични изображения.
• Благодарение на уникалната лепилен слой и качествената полиестерна тъкан, Gekkotex се характеризира с дългогодишна издръжливост и стабилност.
• Латексовият печат, използван в производството, гарантира прекрасна визуализация с ярки и наситени цветове, без никакви остатъчни миризми.
• Подходящ за всякакви вътрешни пространства, Gekkotex може да се използва на прозорци, врати, табели, задно осветени приложения или просто за акцентиране на определени части от помещението.

Залагайки на качество и иновация, Gekkotex е определено решение за всеки, който търси перфектния баланс между дизайн, удобство и функционалност!

 

Галерия