Самозалепващо PVC фолио – Printer.bg
Килими и мокет
август 17, 2023
Самозалепващ тапет Gekkotex
август 18, 2023

PVC Фолио - самозалепващо PVC за стени

 

Визуалният имидж и преобразяването на пространства никога не са били толкова достъпни и ефективни. Самозалепващото фолио се превръща в ключов инструмент за творческите и бизнес проекти, като предлага бързо и качествено решение за обновяване на интериора или за създаване на ударни рекламни послания.

Благодарение на съчетанието на качествено PVC и висококачествен латексов печат, фолиото не само изглежда страхотно, но е и изключително практично. Допълнителният ламинат, който прилагаме след печат, не само гарантира допълнителна защита срещу външни фактори, но също така улеснява почистването и поддържането на графиката в отлично състояние.

• Осигуряваме ширина на материала до 160 см, което ви позволява да покривате големи площи или да създавате детайлни изображения.
• Фолиото се характеризира с PVC материал и вграден самозалепващ слой, улесняващ монтажа и прилепването към различни повърхности.
• Залагаме на латексов печат от най-висок клас, който осигурява ярки, наситени цветове и без остатъчни миризми.
• Без значение дали планирате вътрешна рекламна кампания или просто искате да освежите стените у дома, нашият продукт ще задоволи най-високите ви очаквания.

Инвестирайте в качество и трайност с нашето самозалепващо фолио!.

 

Галерия