Завеси и Щори – Printer.bg
Постелка за йога 4mm
май 9, 2023
Дамаска
август 16, 2023

Завеси и Щори

 

Домът е там, където се чувстваме уютно, а правилният избор на текстил може да преобрази атмосферата във всяко помещение. Нашият асортимент от завеси, пердета и щори е изработен с мисълта за модерния дом и нуждите на динамичния житейски ритъм. От мекотата и ефирността на свободно падащия текстил, през богатото разнообразие от дизайни и цветове, до функционалността и издръжливостта на материалите - всеки елемент е внимателно промислен.

• Нашите текстилни решения могат да покрият дори по-големите прозорци или врати, като предлагаме ширина на материала до 320 см.
• Използваме 100% полиестерна тъкан, която е издръжлива, лесна за поддръжка и предоставя дългогодишна устойчивост на цветовете.
• Висококачественият сублимационен печат, който използваме, осигурява не само ярки и наситени цветове, но и гарантира, че няма да има остатъчна миризма след печат.
• Независимо дали желаете класически или модерен стил, цветовете на нашите текстилни изделия запазват своята яркост и интензивност години наред.

С нашите завеси и щори можете да добавите личен акцент в дома или офиса си, като същевременно гарантирате комфорт и уют.