Спортни мероприятия – Printer.bg
Shoramess Repopupieres
август 28, 2023
Sitiallure Inghts
август 28, 2023

Спортни мероприятия

 

Спортът е не само състезание и дисциплина, но и визуално зрелище, което трябва да предоставя най-добрите условия за спортисти и зрители. За да се гарантира това, ние предлагаме всичко, което може да ви е необходимо - от алуминиеви тенти и шатри, перфектни за временно убежище или защита от слънце, до платнища за рингове и бойни спортове, изработени така, че да издържат на интензивна употреба. Нашият асортимент включва и стойки за флагове, прегради и заграждение, които могат да допринесат за безопасността и организацията на вашето спортно мероприятие.

• Безопасността е наш приоритет - нашият текстил и мастила са със сертификати, които гарантират, че продуктите са негорими и безопасни за употреба.
• Алуминиевите ни разгъващи се шатри са леки, устойчиви и лесни за монтаж, предоставяйки бързо решение за временна защита или пространство.
• Нашият избор на мобилни стойки за знамена е оборудван с разнообразни бази за монтаж, което ги прави идеални за всякакъв вид терен и условия.
• Благодарение на голямото разнообразие от тъкани, които предлагаме, можете да изберете материал с точните характеристики, от които имате нужда, независимо дали става въпрос за парашути, номерация на спортисти или дори жилетки.
 

Реализирани проекти