Спално Бельо – Printer.bg
Стикер за стена
август 24, 2023
Кърпa
август 24, 2023

Спално Бельо

 

Вашата спалня е място за почивка и романтика - това е всичко! За повече комфорт и интимност и за да подобрите шансовете да си починете, опитайте да придадете на стаята си за отдих нов облик, изразяващ вашата индивидуалност. Цветът на вашите стени или завивки влияе пряко върху качестото на съня ви. Най-бързият и лесен начин да освежите спалнята си е като ѝ подарите чисто нов комплект чаршафи. Изберете цветове и нюанси, които да ви помогнат да успокоите нервната система и да се отпуснете по-лесно. Съчетайте ги с подходящ декор за стена. Създайте си светилище, където на почит е дълбокият сън, а потенциалните ползи от него се отразяват на всеки аспект от живота ви - здраве, памет, способностите ви за учене, работа и общуване.
 
Материя: Памучен сатен за вътрешната част и фин микрофибър с висококачествен печат за горната страна. Печат: трансферен сублимационен печат. Разполагаме с единични и двойни комплекти чаршафи.

---

Единичен комплект без долен чаршаф съдържа: Калъфка за възглавница с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук- 1 бр. (50 х 70 cm) и плик за завивка с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук - 1бр. (140 х 200 cm).

Двоен комплект без долен чаршаф съдържа: Калъфки за възглавници с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук - 2бр. (50 х 70 cm) и плик за завивка с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук - 1бр. (240 х 220 cm).

Единичен комплект с долен чаршаф съдържа: Калъфка за възглавница с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук- 1 бр. (50 х 70 cm), долен чаршаф от сатениран памук с ластик - 1бр. (99 х 190c х 25 cm) и плик за завивка с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук - 1бр. (140 х 200 cm).

Двоен комплект с долен чаршаф съдържа: Калъфки за възглавници с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук - 2бр. (50 х 70 cm), долен чаршаф от сатениран памук с ластик - 1бр. (160 х 200 х 25 cm) и плик за завивка с лице от микрофибър и гръб от сатениран памук - 1бр. (240 х 220 cm).

Стил:
Абстракт , Винтидж , Арт деко, Акварел, Мотиви, Детски, Други

 

Реализирани проекти