Изложения – Printer.bg
Utionsons Noxu
август 28, 2023
Gold Mandala
август 28, 2023

Изложения

 

Изложенията са моменти, когато брандовете имат възможност да се представят на голяма аудитория и да оставят дълготраен отпечатък. За да осигурите незабравимо участие, представяме нашите иновативни рамкови системи TexPanel. Те са идеални за изграждане на стилни и функционални щандове, които впечатляват от първия поглед. Самоносещите стенни конструкции предлагат възможност за задно засветяване, което добавя допълнителен артистичен акцент към вашия дизайн. Освен това, ние предлагаме брандиран мокет и блокаут текстил за плътен и качествен отпечатък, гарантиращ пълно покритие и наситени цветове.

• Сигурността е винаги на първо място - нашите текстили и мастила притежават сертификати за безопасност и негоримост, което ви дава спокойствие по време на изложението.
• Дизайнът на нашите системи гарантира лесен транспорт, както на територията на страната, така и извън нея, така че независимо къде е вашето следващо участие, TexPanel ще бъде с вас.
• С предлаганото разнообразие от тъкани, вие можете да изберете най-подходящата текстура и качество, които отговарят на вашите нужди и визия.
• Завършете своя стил с голям избор от довършителни работи и аксесоари, предназначени за лесен монтаж и окачване, за да гарантирате стабилност и професионален вид на вашия щанд.
 

Реализирани проекти