Банери и транспаранти – Printer.bg
Sitiallure Inghts
август 28, 2023
Utionsons Noxu
август 28, 2023

Банери и транспаранти

 

В ерата на мигновената информация и визуалната комуникация, банерите и транспарантите остават сред най-предпочитаните методи за промоция и израз. Доскоро винилът беше главният избор за тяхното производство, но полиестерният плат промени играта. Този материал не само подлежи на рециклиране, което го прави по-екологично чист продукт, но също така предлага и лекота и ефирност, които са особено предпочитани за вътрешни пространства и изложби.

• Безопасността на нашите клиенти и околната среда е наш приоритет. Затова използваме текстил и мастила, които имат сертификати за безопастност и негоримост.
• Благодарение на леките материали, нашите банери и транспаранти са удобни за транспортиране както в страната, така и в чужбина. Представете си впечатляващото си рекламно послание да пътува с вас навсякъде!
• Предлагаме богата гама от текстилни тъкани, което ви позволява да изберете най-подходящия материал в зависимост от вашите нужди и условията на използване.
• Освен това, нашият асортимент включва голямо разнообразие от довършителни работи за монтаж и окачване, което ви осигурява гъвкавост и професионално завършек на всеки проект.
 

Реализирани проекти