От 2016 година, под марката Flag.BG, разработваме и налагаме собствена линия мобилни флагови системи, или така наречените стойки за знамена в различни форми и размери. Нашите продукти са перфектно решение за реклама на открито и закрито, и предлагат редица предимства, които ще направят вашата рекламна кампания още по-ефективна.
Изработени от висококачествен алуминиев анодизиран профил с връх от фибростъкло, който осигурява издръжливост и устойчивост на всякакви атмосферни условия.


Предлагат се в три основни форми - плажен или перо (сърф), крило или капка, и банер. Това ви позволява да изберете формата, която най-добре отговаря на вашите рекламни цели и стил.
Флаговите ни системи са изключително леки и удобни за пренасяне. Те се разглобяват и сглобяват много бързо, без необходимост от предварителна подготовка. Това ги прави идеални за събития на открито, рекламни кампании и търговски изложения.
За монтаж на стойките към различни повърхности предлагаме разнообразие от бази, включително винтове за пясък, клинове за пръст и сняг, както и водни и гуменни бази с различно тегло. Това ви позволява да използвате стойките на практически всякакви места.
Нашите мобилни стойки за знамена са идеалният начин да привлечете вниманието на вашата аудитория и да представите вашето съобщение със стил. Необходимо е само да изберете подходящата форма и база за вашите нужди. Нашите продукти се предлагат в различни размери, за да отговарят на вашите специфични изисквания.

Поръчайте в нашият магазин